Welkom op de jeugdsite van KRACHTBALCLUB SINT-MICHIELS.
Heb je info - weetjes - ... laat het dan weten aan Karin of Sandra of de webmasters en lees het dan binnenkort op onze webstek!

panathlon

Panathlon Charter over de Rechten van het Kind in de Sport’.

Alle kinderen hebben het recht:

° Sport te beoefenen
° Zich te vermaken en te spelen
° In een gezonde omgeving te leven
° Waardig behandeld te worden
° Getraind en begeleid te worden door competente mensen
° Deel te nemen aan training die aangepast is aan leeftijd, individueel ritme en mogelijkheden
° Zich te meten met kinderen van hetzelfde niveau in een aangepaste competitie
° In veilige omstandigheden aan sport te doen
° Te rusten
° De kans te krijgen kampioen te worden, of het niet te worden

wie een meer gedetailleerde uitleg wil over dit charter kan eens een bezoekje brengen aan: http://www.panathlonvlaanderen.be/node/10

Ploegen 2022-2023
Album U8/U10 2022-2023.

KLIK HIER voor album

U10/U12 (mikraba) oktober 2021.U16 september 2021Ollie's 2021
Ollie's


Ollie's


U6 en U12.
KLIK HIER voor enkele foto's van de U12 (seizoen 20-21)

KLIK HIER voor enkele foto's van de Ollie's (U6)

Jeugdtornooi Jabbeke feb 2020.
Foto uit "Het laatste nieuws".
Instaptornooi Loppem 2019


Beker van Brugge 2019
Gaëthan in de krant

Leuk artikeltje in "Het Laatste Nieuws":  KLIK HIER

svs tornooi 2019
kerstactiviteit 2018

donderdag 27/12 was er naar goeie gewoonte de jaarlijkse kerstactiviteit voor onze jeugd. het weer was niet echt schitterend, maar niet getreurd. we beschikten immers over de turnzaal van immaculata waar jimmy, nathalie, joerie en maïthé 's voormiddags de balspelletjes in goede banen leidden. ondertussen namen sandra en kathelijne de rest van de groep onder hun hoede in het lokaal voor het knutselwerk. terwijl het jonge geweld zich amuseerde, waren dorien en mudje druk bezig in de keuken met het bereiden van pasta voor ongeveer 50 hongerige magen.
in de namiddag stond er bowling op het programma. in afwachting en om het eten een beetje te laten zakken werd er nog een korte kwis gehouden onder leiding van sandra en alexander.
rond 17h00 was het weeral voorbij (je weet wel, mooie liedjes...) en iedereen kon moe maar tevreden huiswaarts.

voor enkele foto's kun je HIER terecht.

mikraba lissewege 2018
 
mikraba Moerdamme 2018
 
mikraba Menen 2018
 
dag van de officials 2018


paasactiviteit 2018
enkele sfeerfoto's van de paasactiviteit 2018
pupillen menen 01/2018
pupillen tornooi okt 2017 te Snellegem


pupillen a en pupillen b competitie - 2017

 

Pupillen A: (coach Eric 'Mudje' Mortier).

In dit ploegje schuilt heel wat talent en dit lieten ze ook dit weekend weer zien door Jabbeke te kloppen. Coach Mudje is dan ook vol lof over hen :

"JOSSE kan je ongeveer overal zetten in de verdediging en is momenteel onze beste werper.

BAS is het betrouwbare sluitstuk van onze verdediging en neemt de eerste worp voor zijn rekening. Dirigeert zijn verdediging als een grote en je kan nu al zien dat hij een echte leider zal worden op het veld. Heeft krachtbal-vista en doet ons een beetje denken aan Siebe Timmerman tijdens zijn pupillen-tijd.

NATHAN is linker vleugelspeler en onderschept nu al ballen langs de grond op spectulaire wijze, aan zijn worp moeten we nog wat schaven maar daar wordt elke week aan gewerkt.

WILLIAM is rechter vleugel en is katterap langs de grond. Moet soms wat ingetoomd worden maar is voor een eerstejaars al heel sterk.

JITSE is een goeie barrage en werpt voor een eerstejaars ook al redelijk goed.

KOBE en JARY zijn de jongste kornuiten en allebei vleugelspelers. Zij doen hun uiterste best en gaan in dit ploegje nog heel veel leren. Daarom is het nu heel belangrijk om hen zoveel mogelijk matchritme te laten opdoen."

De ambities voor de coach zijn heel duidelijk : "Hopen op goeie trekking voor de beker en voor de competitie zijn we nu in onze reeks samen met Male titelkandidaat, dus top 2 moet zeker haalbaar zijn ." We supporteren in ieder geval met z'n allen mee. Doe zo voort gastjes!


Pupillen b: (coach caroline cool)

"Linksboven boven heb je Siebe Peuteman, een dromer met een zeer grote inzet.

Niets is hem teveel. Is vleugel en neemt meestal derde worp op zich.

Ernaast Lucas Lagaese. Pure achterman en een toptalent! Aalvlug en nu al een grote krachtbalvista. Heeft ook een heel zeker eerste worp.

Rechts boven Lowie Seynaeve, een zeer goede vleugelverdediger die zeer goed luistert en enorm leergierig is.

De meisjes dan. Links hebben we Mila Devoldere. Zij staat op barrage of linker vleugel.

Mila is de verpersoonlijking van brute kracht en heeft superglue aan de vingers : ze heeft een zeer krachtige worp en een bal die bij haar in de buurt komt heeft ze te grabbelen.

Naast Mila hebben we Renée Lagaese (met bal in de hand). Renéé is het nichtje van Lucas. Ze is barrage en maakt heel veel progressie, ze zal binnenkort op die barage ook wel een bal daar want ze is zeer veel naar juiste kant.

Renée luistert ook zeer goed naar de coaching. Moet nog meer met vertrouwen gooien maar haar worpen zijn zeker niet slecht.

Helemaal rechts hebben we Arwen Devoldere, grote zus van Mila. Arwen is rechter vleugel en soms achtervrouw als Lucas er niet is. Arwen kan heel goed snel opzetten of meteen gooien na het onderscheppen van een bal.

Zij zorgt er ook voor dat we voldoende afstand halen met onze aanval, ze zorgt voor de nodige meters en ademruimte op de andere worpen.

En dan centraal hebben we nog Nore Verrecas. Nore is barrage en neemt 2de of 3de worp voor haar rekening, een zekere worp die altijd grond is.

1 ding hebben ze allemaal gemeen : ze spelen graag Krachtbal! En als het slijkerig ligt, geen probleem, dan laten ze zich met plezier erin glijden :-)

Onze doelstelling is simpel : Plezier maken. Iedereen zoveel mogelijk aan bod laten komen zodat ze veel bijleren en uitgroeien tot vaste waarden.

Dat ze af en toe winnen is zeer goed meegenomen maar zeker geen must. Ik ben nu al enorm fier op wat ze al kunnen op deze jonge leeftijd"

 mikraba - oktober 2017


MICHIELTJE.

michieltje is de mascotte van krachtbalclub sint-michiels.
hieronder vind je de reeds verschenen michieltjes.


* michieltje 1
* michieltje 2
* michieltje 3
* michieltje 4
* michieltje 5
* michieltje 6

pupillen


bron: "het laatste nieuws"mikraba op Sporting


pupillen op sporting


foto's mikraba
KLIK HIER voor enkele foto's van de mikraba op het tornooi van 17 september 2016

mikrabatornooi sint-michiels sept 2016
HO Beitem A - KBC St. Michiels A 9 - 1
KBC St. Michiels B - HO Beitem B 2 - 6
KBC St. Michiels A - KRB Loppem 5 - 2
Sporting Brugge B - KBC St. Michiels B 9 - 2east meets west
vorige zaterdag (21/5) werd het seizoen 2015-2016 voor de allerkleinsten definitief afgesloten op de terreinen van kbc maldegem-donk met een interprovinciaal tornooi. onder het motto "deelnemen was belangrijker dan het resultaat" laten we de uitslagen voor wat ze zijn. iedereen heeft zijn allerbeste best gedaan, ook de begeleiders. en meer moet dat niet zijn.
iedereen kan nu van een welverdiende rust genieten en we hopen dat we allen, zonder uitzondering, mogen terug verwelkomen op de eerste training van augustus.
voor enkele foto's van dit tornooi kun je HIER KLIKKEN.