Proficiat Yasmine en Michael


 

Proficiat Lisa en Timo

 

 
Proficiat Leen en Stijn

  
 

Proficiat Bo en Thibault !


 
Proficiat aan Vanessa en Kevin!


 
Proficiat aan Fien en Robin

 
Op 2 maart overleed Gerard Vandenberghe, de papa van Ludo, grootvader van Maureen en overgrootvader van Zanna, Josse en Fé. Via deze weg willen we nog eens onze innige deelneming aan de ganse familie aanbieden.
 
Proficiat aan Shana en Branco.

 

op 10 januari overleed de opa van Bo en Branco. We bieden hen en de familie namens de ganse krachtbalclub onze oprechte deelneming aan.
KLIK HIER voor het rouwbericht


 

Proficiat aan Els & Robin


 

Tot onze grote spijt melden wij het overlijden van Chris Depoorter, de papa van Kevin. We bieden Kevin en zijn familie namens de ganse krachtbalclub alvast onze oprechte deelneming aan en wensen hen heel veel moed en sterkte in deze moeilijke periode.

 
op donderdag 3 mei 2018 is David geboren, de eerst spruit van Erik en Linda. Proficiat!


 

proficiat aan Nele en Thomas.

 
Op 11 december 2017 overleed Omer Vandenbruwaene, schoonvader van Monique D'hooge, grootvader van Jasmien Vandenbruwaene en Elien Vanbelle.
Innige deelneming van de Sint-Michielse krachtbalfamilie.

 

Proficiat aan Marieke en Matthias !! 

Proficiat aan Leen en Stijn bij de geboorte (3 augustus) van Seppe.

 

Liesbeth en Felix werden op 28 april de trotse ouders van Stella. Proficiat. 

Afgelopen donderdag werden Robin 'Lenz' en Fientje fiere ouders van zoontje Boaz. De kleine Grieve was bij z'n geboorte 53cm en woog 3kg400.

Ook vorige week werd Sophie Michiels oma van kleinzoon Wolf (zoontje van dochter Céline).

Uiteraard een dikke proficiat aan de fiere ouders en oma en welkom in onze krachtbalfamilie.

 

 

 


 
De ganse krachtbalfamilie van KBC Sint-Michiels betuigt hiermee zijn medeleven aan Bo (en kinderen), Branco, Shana en Thibault bij het overlijden van hun vader, opa en schoonvader.

KLIK HIER voor het rouwbericht 1
KLIK HIER voor het rouwbericht 2
 
De Sint-Michielse krachtbalfamilie betuigt hierbij zijn medeleven aan Joerie, Sofie en Jelke bij het overlijden van resp. schoonmoeder, moeder en oma.

 

Langs deze weg betuigt KBC Sint-Michiels zijn medeleven aan Marc Delaere, Wendy en Yngwie bij het overlijden van resp. moeder, schoonmoeder en oma.

KLIK HIER voor het overlijdensbericht.

 

 
Op maandag 13 juli 2015 overleed Walter "Wally" Ideler, broer van Karin. de club biedt langs deze weg zijn medeleven aan.

 

Frederik Verplancke en Nathalie werden op 15 december fiere ouders van een 3e zoontje, Alec. 
Hoi hoi, even onverwacht als ik naar binnen ben geslopen, ben ik ook weer naar buiten gekropen! 5 weekjes te vroeg mag iedereen het weten dat ik vanaf nu Meneer Maurits Verrecas zal heten. Met 2,666 kg ben ik al een flinke man. Aleen jammer dat ik nog niet helemaal alleen ademen kan. Wie mijn mama wil bezoeken kan...maar dan wel in't Sint-Jan! Ik in de couveuse en mama en papa in kamer 710... Kom gerust eens zien!